2800km cykeltur

Jeg er en dansk pige på 22 år. Jeg cykler mellem 50-100km i ugen, men jeg har en legende drøm om at cykle 2800km på et måned, som jeg slet ikke ser som en uoverskuelig plan, men da jeg rigtig gerne vil cykle Alaskan Highway igennem Canada, hvor der er både bjerge og flade strækninger, har jeg overvejet meget, hvad det er, jeg skal fokusere på?

Jeg ville gerne vide, hvad et fornuftigt valg af cykel køb ville være? Er der et sted jeg kan gå hen her i KBH, hvor jeg kan få god vejledning om cykel køb, og alt det udstyr jeg nok bør købe mig også?

Der udover har jeg kigget meget på de allerede oplagte træningsprogrammer for cykling her inde, og jeg synes, at der er mange som ser fornuftige ud, men er der nogle som kan hjælpe mig til hvilke jeg skulle starte ud med, og så skifte over til, for at kunne starte min tur i Juni 2012?

Jeg håber, at der er nogen, som vil hjælpe mig lidt her. :)
På forhånd tak, Rikke

Stillet af Rikke Meldgaard man, 2011-10-17 19:35 Svar

2 svar:

Hej Rikke.
Det er en spændende udfordring du vil give dig selv og til en start er det den helt rigtige indstilling, at tro på det. Resten er bare, som du allerede er bevidst om, en god gang træning og en meget stor vilje.
Når du allerede vil i kører til sommer, er det en rigtig god ide at komme i gang med det samme. Vil meget gerne hjælpe dig med trænings programmer og hvad der ellers kunne blive brug for.
Skriv en mail. Kenn.lundum@hotmail.com

I forhold til cykel er der Testcenter i Kbh området, hvor de er kompetente, de kan helt sikker hjælpe dig til det rette valg af cykel og de har rigtige gode cykler til god pris-

SPECTRE-BIKE.COM & TestCentret.dk. Spørg efter Henrik Svarre.

Kenn Lundum 6 år 47 uger 4 dage 1 time 25 minutter

Hej Rikke.
Ja, sikke en spændende udfordring. Jeg har selv en lignende udfordring forude - dog ikke så lang som din. 1200 km fra Jylland til Paris i Juli 2012. Og jeg leder, ligesom dig, efter træningsprogrammer, som jeg kan bruge til foråret.
Så hvis du har fået nogle gode tips til din træning, så er jeg meget interesseret i at høre om dem.
Mvh
Susanne

Susanne Turner 6 år 39 uger 6 dage 21 timer 54 minutter

Dit svar

Log ind - så kan du skrive et svar.