Alle spørgsmål - Kajak

Jeg kunne godt tænke mig at investere i en romaskine der kan holde til mig og mere til. Men jeg vil gerne prøve den først, før jeg bruger "mange" penge på den.

Stillet af Jacob Kamp Lund 1 år 21 uger 1 dag 18 timer 22 minutter Ingen svar - endnu!

Hej
Jeg søger en brugt kajak, som er velegnet til en kvinde af min str.( 168/55kg).
Er på jagt efter en: Zegul Arrow Nuka GT, eller anden kvalitetskajak. Den skal være med finne og ikke i plast.
Anyone??

mvh Pia Rasmussen

Stillet af Pia A. Rasmussen 3 år 29 uger 20 timer 44 minutter 27 sekunder 1 svar

Jeg skal til at forberede mig på vinterroning i turkajak og kigger på beklædning. Udover våddragt, anorak, luffer og neoprenstøvler overvejer jeg hvad jeg skal have på hovedet. Har kigget på diverse online forretninger og ser de har meget forskelligt. Neoprenhuer/hætter og uldhuer. Men kan man holde ud at have en neopren hue på uden at "koge over" og er det nødvendigt med sådan en? Hvad er Jeres erfaringer?

Stillet af Helle Wedel-Jørgensen 4 år 3 dage 7 timer 48 minutter 18 sekunder 2 svar

Jeg vil gerne sejle i KBH havn og kanaler. Hvor er det tilladt at isætte kajakken. Giv gerne flere adresser.

Stillet af Olsen 5 år 6 uger 6 dage 12 timer 28 minutter 1 svar

Hej.

Jeg er gravid i 16. uge og har netop fået mulighed for at blive medlem af en kajakklub via mit arbejde sammen med min mand - det har vi talt om i flere år, at vi godt kunne tænke os.

Men det forudsætter, at vi begge tager EPP2 kursus for at komme i gang. Iflg. instruktøren fra klubben indebærer kurset bl.a. at jeg skal op og ligge på tværs af kajakken på maven, for at komme op i kajakken fra vandet.

Mit spørgsmål er derfor, om jeg må tage EPP2-kurset, mens jeg er gravid? Jeg har mulighed for at starte om 1½ uge og afslutte om 5½ uge, dvs. når jeg er i 21. uge.

På forhånd tak for hjælpen.

Stillet af Frederikke Søvsø Stannov 5 år 19 uger 2 dage 20 timer 29 minutter 1 svar

Hej vorespuls.dk
Er blevet opereret efter luskebrok og leder nu efter et træningsprogram så jeg kan genoptage mine ugentlige ture (som jeg savner frygteligt meget) i min havkajak.
Kan I hjælpe med et program eller forslag til hvor jeg kan søge på nettet?
Tak

Stillet af Henrik Numelin 5 år 45 uger 4 dage 6 timer 3 minutter 1 svar

Hvor kan jeg oprette et nyt kajakarrangement "Bornholm rundt i havkajak” ??

Stillet af Steen Paldan 6 år 2 uger 17 timer 13 minutter 31 sekunder 1 svar

Jeg er ved at tage eep2 i den lokale kajak-klub. Det er sådan set meget nemt, bortset fra selv-redning. Nu er jeg en stor dreng på 110+kg, men ellers i meget god form. Når jeg bruger den instruktion, jeg får i klubben, med brug af padlefloat, går det ad pommeren til: Pagajen med floatet står lodret, og kajakken lægger sig på siden og bordfyldes! Jeg har set en masse videoer på Youtube: Enten går det ud på at blære sig med egen viden/adræthed, eller også er det nogle "små nips", for hvem det ikke er noget problem med padlefoatets bæreevne, og de gør det samme, som mine instruktører siger. Der er brug for ny viden, der passer med det man skal kunne til epp2!

Stillet af Steen Lassen 6 år 6 uger 2 dage 20 timer 21 minutter 4 svar

Fornøjelsen ved at ro i kajak bliver forstyrrer af, at mine haleben bliver ømme, selv om jeg sidder på en forholdsvis tyk (ca 4. cm) skumpude. Findes der en pude/sæde, der kan fordele trykket på en eller anden måde?

Stillet af Inge Grastrup 6 år 8 uger 9 timer 20 minutter 2 sekunder 10 svar

Hej.
Dette er bare en idé som kunne være sjov, men som måske er for omfattende til at indføre på VoresPuls: Men det kunne være sjovt hvis det var muligt at uploade sin GPX- eller KMLfil fra GPS eller smartphone, så man kan få vist den tilbagelagte tur på kort med angivelse af tidsforbrug, gennemsnitshastighed og max hastighed. Jeg har lige prøvet det på Everytrail.com, men jeg synes VoresPuls ville være oplagt til at lave noget lignende - hvis det er muligt.
Med venlig hilsen
Kim Jørgensen

Stillet af Anonym 6 år 22 uger 9 timer 49 minutter 32 sekunder 3 svar