Om vorespuls.dk

Motion og træning for dig

vorespuls.dk er DGI's motions-univers for voksne, der søger inspiration og viden om træning.

vorespuls.dk er ikke-kommercielt og har eksisteret siden august 2010.

Formålet med vorespuls.dk er at styrke folkesundheden og få flere danskere til at dyrke vedvarende motion. Blandt andet ved at give inspiration til sjov og afvekslende træning.

vorespuls.dk’s motions-events

Events eller arrangementer kan spille en stor rolle, hvis du vil i gang med at motionere eller have et skud energi og nye oplevelser med din træning.

Derfor står DGI's landsdelsforeninger og idrætsforeninger bag en lang række events i hele landet, der har til formål at vække eller genopfriske glæden ved at dyrke motion.

Du kan holde dig opdateret om disse events her på sitet.

Alle kan oprette deres event i vorespuls.dk's eventkalender - bemærk dog, at det for at eventen kan blive vist på vorespuls.dk kræver, at den er åben for alle, altså den må ikke kræve medlemskab eller andet.

Samarbejdspartnere

vorespuls.dk samarbejder med en række aktører inden for motionsområdet. F.eks. samarbejder vi med Løberute.dk om ruteplanneren.

Opret en profil på vorespuls.dk

Hvis du opretter en profil på vorespuls.dk, kan du få flere redskaber til at holde motivationen i top:
- Gemme dine ruter sammen med dine kommentarer til turen ruteopmåler
- Skabe din egen træningsdagbog ved at lægge ruter og data fra din træning ind på din profil, så du holder styr på dine fremskridt
- Få hjælp og gode ideer fra andre brugere i Spørg & Svar.

Tilmeld dig 5 nyhedsbreve

vorespuls.dk udgiver 5 nyhedsbreve: Løb, Cykling/MTB, Kajak, Svømning og et mere generelt nyhedsbrev om træning. Tilmeld dig et eller flere af nyhedsbrevene i boksen på forsiden.

Hvert nyhedsbrev udkommer 7-20 gange om året.

Kontaktpersoner på vorespuls.dk: