• Svømning

Voksen Begynder i Hørsholm Svømmeforening

Sted Hørsholm Svømmehal, Stadionalle 11, 2960 Rungsted Kyst
Starttidspunkt Onsdag 17. januar 2018, kl. 20:00
Sluttidspunkt Onsdag 17. januar 2018, kl. 21:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Svømning
Kategori
Træning
Tilmeldingsfrist 17. januar 2018, kl. 20:00
I uge 3 er der Swim Week i hele landet, hvor svømmeklubber inviterer voksne til gratis svømmetræning for alle niveauer.
Kontakt
Elisabeth Kongsbak
Telefon: 30431820

Voksen Begynder. På vores voksen begynderhold samler vi alle jer voksne som aldrig har fået lært at svømme, ikke har svømmet siden I var børn elle har måske dig som har været ude for en oplevelse, som har gjort dig usikker i vandet.

På dette hold har du chancen for at tage denne udfordring op sammen med andre voksne, på et tidspunkt hvor de fleste børn har forladt svømmehallen.

Vi lærer dig alle de samme grundfærdigheder i vandet, som vi også lærer børnene i vores svømmeskole, men vi gør det på en anden måde, nu hvor du er blevet voksen.

Når du er blevet tryg i vandet starter vi med at lære dig at svømme crawl, brystsvømning eller rygcrawl, alt efter hvor du føler dig mest tryg. Hovestillingen, balancen og bensparket er i fokus, og du vil opleve, at så snart du er tryg i vandet, vil du hurtigt lære at svømme.

Holdet undervises i det lave bassin med mulighed for at køre bunden ned efterhånden som svømmerne er klar til dette. I næste sæson er det målet, at du er klar til at flytte videre til vores Voksen motionshold som undervises i 25 meter bassinet.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 20-09-2018