• MTB

Take care of your trails - Silkeborg

Sted Nordskoven, Århusvej, 8600 Silkeborg
Starttidspunkt Lørdag 1. april 2017, kl. 9:00
Sluttidspunkt Søndag 2. april 2017, kl. 14:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
MTB
Kategori
Andre oplevelser
Tilmeldingsfrist 1. april 2017, kl. 9:00
Kom med i skoven og deltag i sporbygningsarbejdet
Kontakt
Erik Skovgaard Knudsen
Telefon: 22423626

Take care of your trails – Oversat til godt dansk: Pas på dine spor, er en national og international kampagne, der skal støtte op om sporbyggerkulturen, og udbrede kendskab, anerkendelse og interesse for det store frivillige arbejde, der udføres for at sikre og udvikle de bedst mulige MTB spor – til gavn for de mange.

Hvad er det?

Take care of your trails er først og fremmest en invitation til alle interesserede, om at komme ud og opleve sporbyggerkulturen ”LIVE”. Se det som et ”åbent hus”, hvor du som interesseret kan møde dine lokale sporbyggere, og først og fremmest få en mulighed for at bidrage og støtte op om sporbyggeriet. Arrangementet er for alle - og der menes ALLE. Børn, voksne, mænd og kvinder er mere end velkomne. Silkeborg Sti og sporbyggerlaug står for afviklingen, og planlægger dagene, så alle både kan bidrage, og samtidig får en eller to godt og hyggelige dage i skoven.

Hvad gør du?

Du tilmelder dig arrangementet på Silkeborg Sti og sporbyggerlaugs Facebook side - Giv dem et like når du er der!

Det foregår den første weekend i april (1 og 2.), og man er meget velkommen til at komme begge dage, eller en af dagene. Der vil være både mad og drikke, og der er lagt op til en både hyggeligt og produktiv dag i skoven.

Vi håber at du vil være med, og også tager din nabo eller ven med under armen. Silkeborg Sti og Sporbyggerlaug har allerede vist hvor meget, der kan ske når mange løfter i flok. Tænk hvis vi blev endnu flere...

Vi ses i skoven.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 20-06-2018