• Svømning

Svømmemakker i Buresø Svømmeklubben Laksen

Sted P-pladsen ved Buresø , Skovvej 1, 3550 Slangerup
Starttidspunkt Torsdag 21. juni 2018, kl. 19:30
Sluttidspunkt Torsdag 21. juni 2018, kl. 20:30
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Svømning
Kategori
Træning
Tilmeldingsfrist 21. juni 2018, kl. 19:30
I uge 25 er der Open Water Week i hele landet, hvor svømmeklubber inviterer voksne til gratis udendørs-svømmetræning for alle niveauer
Kontakt
Thomas Iwersen
Telefon: 28497345

Let øvet-holdet er for dig, der allerede har stiftet bekendtskab med svømning i åbent vand og ønsker at forbedre din teknik og kondition f.eks. med henblik på at deltage i et åbent vand stævne eller triatlonkonkurrence. Du har ikke nødvendigvis den bedste svømmeteknik og har ikke svømmet lange ture (over 3 km). Du føler dig rimeligt tryg ved at svømme i havet, men kan stadigvæk godt finde det skræmmende f.eks. at svømme mere end 30 meter ud fra kysten samt i store bølger.

I træningen bygger vi videre på dine evner og øver det, der stadigvæk er udfordrende, svært eller hårdt. Vi træner de klassiske åbent vand elementer som orientering, vejrtrækning, svømning i en gruppe, læsning af vejrforhold samt sikkerhed og bjærgning. Vi vil også træne mere specifikke ting som f.eks. start fra land og vand, svømning i bølger og undervejs give dig gode råd til din egen svømning.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 17-08-2018