• Løb

Sundhed og ernæring i forbindelse med løb

Sted Hornsyld Idrætscenter, Nørremarksvej 3, 8783 Hornsyld
Starttidspunkt Søndag 8. april 2018, kl. 12:30
Sluttidspunkt Søndag 8. april 2018, kl. 16:30
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Løb
Kategori
Kurser
Pris
Kr. 315,00
Tilmeldingsfrist 25. marts 2018, kl. 23:59
Har din kost betydning for din træning og dine løberesultater?
Kontakt
DGI Sydøstjylland, Kirsten Kofoed
Telefon: 79404411

Ja, det har den! Og på dette specialkursus i sundhed og ernæring, bliver du meget klogere på, hvor stor en betydning kosten har. Og både dig som løber for sundhedens skyld, men også dig som løber for at forbedre dine løberesultater, vil komme hjem med masser af viden.

Den rette kost og ikke mindst korrekt sammensætning af måltiderne, giver dig mere energi og dermed gode træningspas. Når du træner, spiser og restituerer optimalt, fører det ofte til god træning og gode løberesultater, hvor alt går op i en højere enhed, og du når dit mål.
Det kræver noget af kroppen at løbe. Jo mere du forlanger af din krop, jo mere bør du være opmærksom på optimal ernæring. Du kan træne lige så hårdt, du vil, men hvis ikke du spiser god og næringsrig kost, får du ikke det fulde udbytte af din træning. Hvad du indtager før, under og efter træning har betydning for din restitution og præstation.
På kurset vil vi sætte fokus på det samt kroppens energiregnskab med næringsstoffer og effekten af fysisk aktivitet på den generelle sundhedstilstand.

For dig, som har lyst til at sætte fokus på sundhed og ernæring i forhold til løb både i forhold til at være løbetræner og egne præstationer. Om du netop er startet som løber med sundhed som fokus eller ønsker

Hensigten med temakurset Sundhed og ernæring i forhold til løb er at gøre kursisterne beviste om, hvordan ernæring, fysisk aktivitet og sundhed hænger sammen.

Der vil ved kurset være let forplejning i form af kaffe/te, bolle med ost samt et stykke frugt.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 15-08-2018