• Cykling

Sundhed og ernæring i forbindelse med cykling

Sted Kolding Bicycle Club, Bramdrup Skovvej 40, 6000 Kolding
Starttidspunkt Onsdag 21. marts 2018, kl. 18:30
Sluttidspunkt Onsdag 21. marts 2018, kl. 21:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Cykling
Kategori
Kurser
Pris
Kr. 190,00
Tilmeldingsfrist 9. marts 2018, kl. 23:59
Som idrætsudøver er det vigtigt at vide, hvad, hvor meget og hvornår man skal spise for at kunne få det bedste udbytte af sin træning og levere den bedste præstation.
Kontakt
DGI Sydøstjylland, Pia Alrø
Telefon: 21608640

Din kost har stor betydning for din træning og dine resultater på cyklen

Dit behov for næringsstoffer er bestemt ud fra, hvor meget du træner, træningsintensitet, alder, køn, vægt og din kropssammensætning. Forkert eller utilstrækkelig tilførsel af energi kan blandt andet medføre nedsat præstationsevne, muskelnedbrydning, dårligere restitution samt større risiko for skader og sygdom.

I løbet af aftenen vil vi bl.a. komme ind på, hvilken kost der giver en bedre grundform, væskebehov, konkurrencekost (før, under og efter). Det skal ikke handle om svære kostplaner og løftede pegefingre men om almindelig sund fornuft når en hverdag med arbejde, familie og træning skal gå op i en højere enhed, og man gerne vil finde balancen, spiser sundt og får noget ud af sin træning.

For dig der har lyst til at sætte fokus på sundhed og ernæring i forhold til din cykling og egne præstationer, uanset om du cykler for din almindelige sundhed, eller om du cykler for at forbedre dine resultater.

Der vil blive serveret vand, kaffe, te, lidt snack
Et DGI arrangement i samarbejde med Kolding Bicycle Club.

Underviseren er:
Stine Christiansen, som har en kandidat i idræt og sundhed med bl.a. fokus på ernæring i forhold til fysisk aktivitet. Til daglig er hun idrætslærer på Skanderup Efterskole. I fritiden træner hun i øjeblikket til at køre med Team Rynkeby til Paris.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 22-09-2018