• Kajak

Stærk i kajak - rul for begyndere

Sted Rosenholm Bådelaug, Strandvejen 158, 8410 Rønde
Starttidspunkt Onsdag 6. juni 2018, kl. 18:00
Sluttidspunkt Onsdag 20. juni 2018, kl. 21:00
Niveau
Begynder
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Kajak
Kategori
Kurser
Pris
Kr. 660,00
Tilmeldingsfrist 28. maj 2018, kl. 23:59
Vil du være mere sikker i dit kajakrul og gerne have lidt mere i rulleværktøjskassen? Så har du nu muligheden!
Kontakt
DGI Østjylland
Telefon: 79404317

Vil du være mere sikker i dit kajakrul og gerne have lidt mere i rulleværktøjskassen? Så har du nu muligheden!

Hvem kan være med?

Kurset er for dig, der gerne vil lære at lave et rul. Måske har du allerede prøvet det et par gange og gerne vil finpudse teknikken, lære dine bevægelser bedre at kende eller skabe en bedre sammenhæng i kajakken. Måske er du helt ny med en forventning om at lære at komme sikkert ud af kajakken ved kæntring.

Vi forventer ikke, at du har et rul, men lidt kendskab til kajakrul er nødvendigt, og du skal være tryg ved at tage korte dyk på lavt vand. Dette kursus giver dig mulighed for at træne og øve dit rul i Rosenholm Bådelaugs lave og trygge vandforhold.

Hvad lærer jeg på kurset?
Vi gennemgår principperne for et godt rul, og arbejder med progressionen fra det rul du kan nu, og videre til de mere avancerede rul.

Undervisningen er bygget op som en progression, hvor vi træner rullets forskellige dele hver for sig. Selve undervisningen foregår med demonstration af teknikkerne, personlig instruktion og fejlretning i en hyggelig ramme. Det skal nemlig være sjovt at træne rul.

Vi kan desværre ikke garantere, at du får rullet til at fungere i første omgang, men du får masser at arbejde videre ud fra.

Vi starter med let opvarmning og øvelser på land. Herefter går vi på vand og arbejder sammen to og to. Du vil blive klædt på til at kunne arbejde videre med rullet efter denne dag.

Kurset er over 2 gange - den 6. og 20. juni - begge gange kl. 18-21.

Hvad skal jeg medbringe?
Du medbringer kajakudstyr til kurset og gerne en oppustelig pagajflyder. Påklædning til at opholde dig længe i vandet samt tørt varmt tøj til bagefter og noget varmt drikke.

DGI's undervisere på kurset er Bodil Kirkegaard Christensen, Rodskov Havkajak, DGI Instruktør 2 og Hanne-Dea Bertelsen Wessmann, Rodskov Havkajak, DGI Instruktør 1.

Mestrer du et sikkert rul, har du mulighed for at ro under sværere forhold, ligesom rullet er din vej til en sikker selvredning i koldt vand.

Alder: Fra 18 år

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 21-09-2018