• Cykling

Sådan sidder du korrekt på din cykel

Sted DGI Midt- og Vestsjælland, Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde
Starttidspunkt Onsdag 1. november 2017, kl. 18:00
Sluttidspunkt Onsdag 1. november 2017, kl. 22:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Cykling
Kategori
Træning, Kurser
Pris
Kr. 175,00
Tilmeldingsfrist 22. oktober 2017, kl. 23:59
Kunne du tænke dig at få mere ud af din cykeltur med en korrekt indstillet cykel? Så er en introduktion til Bikefit måske en idé for dig?
Kontakt
DGI Midt- og Vestsjælland
Telefon: 22448090

Man skal først og fremmest gøre sig klar på, at der er rigtige mange meninger om bikefit. De kan være mere eller mindre videnskabelige. Nogle bygger deres fit på erfaring, mens andre har en mere ”videnskabelig” indgangsvinkel til opgaven.
Den erfarne DGI instruktør Kim Høse giver på dette kursus en introduktion til nogle af de vigtigste elementer i Bikefittet, når DGI åbner dørene for dette kursus. Du lærer at indstille din cykel, så den passer til dig og dit behov.

I hold af fire bliver I guidet igennem processen, som varer 1 time. Ved tilmelding skal du vælge, hvilket tidsrum der passer dig.

Du skal medbringe din cykel, som monteres i en ”hometrainer”, hvor der i fællesskab vil blive gennemgået grundindstillinger, såsom saddelhøjde, knæenes placering i forhold til pedaler og styret placering. Du får brugbar viden, tips og tricks til din position på cyklen, uanset om du netop er ved at begynde med at cykle, eller du er en erfaren cykelmotionist.

Det vil være muligt at låne en hometrainer, men har du din egen, som du er vant til at bruge, er du selvfølgelig velkommen til at tage den med.
Det vil i begrænset omfang også være muligt at låne det mest almindelige værktøj til indstillingen af din cykel, men for en god ordens skyld skal du om muligt medbringe dit eget værktøj.

Du skal selvfølgelig også medbringe din cykel, ligesom du skal medbringe de sko og det tøj, du normalt kører med på en helt almindelig cykeltur.

Der bliver også rig mulighed for at stille spørgsmål og få individuel rådgivning undervejs.

På kurset lærer du:
- hvor højt sadlen skal sidde
- hvor klampen skal sidde
- den korrekte vinkel af knæ i forhold til pedalen
- styrets placering i forhold til dit udgangspunkt og personlige målsætning

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 21-09-2018