• Cykling

Cykelskole for begyndere på landevej

Sted DGI Sydøstjylland, Langmarksvej 45, 8700 Horsens
Starttidspunkt Lørdag 7. april 2018, kl. 10:00
Sluttidspunkt Søndag 3. juni 2018, kl. 13:00
Niveau
Begynder, Let øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Cykling
Kategori
Træning
Pris
Kr. 375,00
Tilmeldingsfrist 31. marts 2018, kl. 23:59
Få inspiration til motion og træning på landevejscyklen Tre træningsaftener med en instruktør - som vil sikre dig motivation, læring, udfordringer og netværksdannelse.
Kontakt
DGI Sydøstjylland, Peter Meinert
Telefon: 40127682

På cykel med DGI giver dig chancen for at prøve landvejscykling og lære grundlæggende færdigheder på vores cykelskole kun for begyndere. Landevejscykling er en fantastisk og skånsom motionsform og vil du gerne prøve det af, så deltag i cykelskolen.

Vi kører et forløb på 3x2-2,5 timer, hvor du vil lære de vigtigste basiskundskaber for at beherske racercyklen og køre i gruppe med andre. Formålet er at træne op til at køre evt. DGI Hærvejsløbet 70 km d. 24. juni, men denne del er frivillig og skal tilmeldes separat, du vil få udleveret et trænings skema med anbefalet træning mellem de månedlige træninger og vi anbefaler at du inden forløbet deltager på et spinning hold eller kører nogle småture på cyklen inden opstart.

Vi ved at mange gerne vil køre sammen med andre, og derfor er dette hold målrettet dig, så her er der også fokus på hyggen og det sociale.

Du kan enten medbringe din egen cykel, eller låne en racercykel af DGI. Vi har et antal spritnye racercykler, som vi stiller til rådighed, så du kan få fornemmelsen af at køre på en rigtig racercykel. Ved tilmelding melder du din højde, og vi sørger for, at der er en cykel, der passer til dig. Forbehold for udlånte cykler.

Kurset er tiltænkt til nybegyndere og let øvede på landevejscykel, men du må selvfølgelig også gerne deltage selvom du ikke er nybegynder hvis du bare gerne vil køre med andre.
Der er mulighed for at låne en landevejscykel.

Det er ikke nødvendigt med cykelsko - men vi anbefaler dette, angiv ved lån af cykel om du har spinning sko eller om du skal bruge normale pedaler.

Husk hjelm, drikkedunk og fornuftig påklædning efter vejret, gerne en ekstra overtræks/regnjakke i kan tage på når i står stille.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 22-09-2018