• Livsstil

Parasportens Dag Vejle

Sted DGI-Huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle
Starttidspunkt Lørdag 23. september 2017, kl. 8:30
Sluttidspunkt Lørdag 23. september 2017, kl. 16:00
Niveau
Begynder
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Livsstil
Kategori
Træning, Andre oplevelser
Tilmeldingsfrist 16. september 2017, kl. 23:59
Kender du nogen som har et handicap? - eller har du selv en funktionsnedsættelse? Så kunne Parasportens Dag være lige sagen - hvis du har brug for inspiration, nye viden eller vil møde andre med lignende forudsætninger...
Kontakt
Peter Koch HAnsen
Telefon: 20321418

Parasportens Dag er Parasport Danmarks årlige, landsdækkende sportsdag, hvor alle med interesse for parasport kan komme forbi og deltage eller hilse på. Dagen består af tre dele: Parasportens STADION, Parasportens MARKED og Parasportens KONTOR.

PARASPORTENS STADION
Her har børn og unge mulighed for at prøve forskellige sportsgrene – enten en helt ny idræt eller parasport for første gang. Idrætterne vil variere alt efter hvor i landet man deltager. På Parasportens STADION vil der også være mulighed for at møde nogle af parasportens danske eliteatleter, som vil støtte og give vejledning i netop deres idrætter.

Deltagelse på Parasportens STADION kræver tilmelding senest lørdag d. 16. september.

Fortæl os hvilken idræt du gerne vil prøve, så har vi træner, udstyr og drikkedunk klar når du kommer.

PARASPORTENS MARKED
Her har alle interesserede mulighed for at komme forbi og høre og spørge ind til forskellige idrætter og andet som kan have interesse inden for parasporten. På markedet vil det også være muligt at finde og høre om de idrætter, der ikke er mulighed for at prøve på Parasportens STADION. Derudover kan deltagerne også møde og få masser af gode input fra interessante virksomheder og organisationer.

PARASPORTENS KONTOR
På Parasportens KONTOR vil der være mulighed for at tale med Parasport Danmarks konsulenter. Her er ingen spørgsmål dumme, og alle er velkomne til at kigge forbi til en snak.

I 2017 afholdes Parasportens Dag den 23. september i Aalborg, Vejle og på Frederiksberg.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 21-09-2018