• MTB

MTB prøv Night ride Vejle

Sted Granhytten, Søndermarkshallen, 7100 Vejle
Starttidspunkt Tirsdag 7. november 2017, kl. 18:30
Sluttidspunkt Tirsdag 7. november 2017, kl. 20:30
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
MTB
Kategori
Træning
Pris
Kr. 100,00
Tilmeldingsfrist 31. oktober 2017, kl. 23:59
At det bliver mørkt tidligere på dagen behøves ikke forhindre os i at få luftet mountainbiken. Med det rette udstyr og lidt introduktion er du hurtigt klar til at forlænge sæsonen.
Kontakt
DGI Sydøstjylland Peter Meiniert
Telefon: 79404416

På cykel og DGI Sydøstjylland arrangerer introduktion til mørkekørsel i vintersæsonen.

På dette kursus fortæller vi lidt om hvilke regler der gælder og hvad du skal tage højde for når du begiver dig ud i mørket, vi cykler også rundt på en let teknisk rute og prøver det af.
Vi slutter af med en kop kaffe og en snak.

Info
Vi mødes ved Granhytten som ligger bagved Søndermarksskolen ved indkørslen til Søndermarkshallen.

Søndermarksvej 117, 7100 Vejle

Målgruppe
For dig, der aldrig har prøvet at køre i skoven i mørke på mountainbike, eller for dig som ikke er tryg ved det. Alle niveauer er velkomne.

Efter en intro snak om reglerne, tager vi ud i skoven og kører en meget let teknisk rute, hvor fokus er at blive tryg ved mørkekørsel. Dvs. alle kan være med, ligegyldigt niveau og kondition. Vi laver også en kort rundstrækning, hvor man vil få mulighed for at prøve at give den lidt gas eller køre videre i samlet flok.

Kurset kræver at deltagere medbringer en styr eller hjelm monteret lampe på min 800 lumen, da almindelige cykellygter ikke er kraftige nok inde i skoven.

Monter dog også gerne en almindelig forlygte til kørsel til og fra skoven og rød baglygte på cyklen, så andre kan se dig.

Vi har 8.stk låne forlygter 800lumen til montering på styr, som du kan låne gratis, ved tilmelding til kurset marker om du ønsker at låne.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 17-07-2018