• MTB

MTB Chick'n Ride 2017

Sted Stavis Ådal, Thulevej 1, 5210 Odense NV
Starttidspunkt Søndag 27. august 2017, kl. 10:00
Sluttidspunkt Søndag 27. august 2017, kl. 13:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
MTB
Kategori
Konkurrence
Pris
Kr. 100,00
Kvinder + admin gebyr
Kr. 25,00
Børn + admin gebyr
Tilmeldingsfrist 25. august 2017, kl. 23:59
Næsby Cykelmotion står bag MTB Chick´n Ride, som har til formål at samle en masse MTB glade kvinder og børn til et sjovt og hyggeligt løb på det nyetablerede spor og stierne i Stavis Ådalen. Alle der kan fremtrylle en cykelhjelm og en køreklar MTB kan deltage. Du bestemmer selv tempo og ambitionsniveau. Vi kårer en 1., 2. og 3. plads – men der er også masser af lodtrækningspræmier.
Kontakt
Malene Bredahl
Telefon: 50533096

Hvordan foregår Chick´n Ride…..

Kvinderne kører omgange på en afmærket rute ved Stavis Ådal. Ruten vil være tilpasset, så alle kan være med – også jer der kører MTB løb for første gang.
Det gælder om at køre flest mulig omgange på 1 time. Der lukkes således for udkørsel efter 1 time, men dem der er på ruten kører omgangen færdig.
Løbet er for alle kvinder uanset niveau og erfaring. Så for at alle får den bedste oplevelse, opfordrer vi til, at i ved starten stiller jer efter forudsætninger og ambitioner for dagens løb.
Børnene kører ligesom kvinderne med både startnummer og chip, men det er den sjove oplevelse der er i fokus og ikke konkurrencen. Derfor er der heller ingen aldersdeling og aldersgrænse. Der køres på en kortere rute, hvor der er sjov og spas undervejs. Jesper og Kim fra Team MegetTungeBen sørger for en en top sej børnerute.

Der køres flest mulig omgange på 20 min., hvorefter der lukkes for udkørsel. Herefter må igangværende omgang køres færdig for dem, der er på ruten.
En voksen må gerne køre/ løbe med ud på ruten, hvis der er brug for lidt støtte undervejs.
Der er præmier til de hurtigste og ikke mindst masser af flotte lodtrækningspræmier. Derudover vil være lidt kreative i vores præmieuddeling – der vil bl.a. være detaljepræmier for særligt iøjenfaldende ting på dagen.

Alle deltagende børn får en lille cykelgave.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 16-07-2018