• Løb

Margueritløb - Kokkedal

Sted Fredtoftevej, 2980 Kokkedal
Starttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 10:00
Sluttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 13:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Løb
Kategori
Andre oplevelser
Distance
5,00 km
Pris
Kr. 40,00
+ 15 kr. i gebyr
Tilmeldingsfrist 24. september 2017, kl. 10:00
Kom med når Politiken gør Danmarks nationalrute levende Kulissen er Margueritruten og temaet er sundhed, fællesskab og naturglæde, når Politiken, sammen med Coop og Bevæg dig for livet, inviterer hele Danmark til folkeløb søndag den 24. september.
Kontakt
Egon Erlandsen
Telefon: 40917295

Kokkedal Løbeklubs Margueritløbet ligger med indkørsel fra Fredtoftevej til flere parkeringspladser.
Område er naturskønt med stier, bakker diverse beplantninger, træer, en frisbegolfbane med 18 huller hvor der har været afviklet DM og EM.
Toppen af bakken er ca 28 m over havets overflade, det er et gammelt affaldsbjerg som er omdannet til natur område som om vinteren kan bruges til at stå på ski og kælke.

Der er indrettet pladser hvor man kan grille om sommeren. I den en side af bjerget er indbygget et amfiteater, hvor bl. andet Kim Larsen har optrådt med næsten 3000 tilskuere.

Amfiteateret har som baggrund Stasevang skov i hvilken løbet også foregår. For at komme ind i skoven løbes der over en træbro over Donse å. Turen i skoven er blandet bøge og grand skov. Her kan man møde rådyr, musvåger, se snoge og stålorme.

I skoven findes også flere jættestuer og dyser, hvoraf den passeres i få meters afstand, ruten inde i skoven er ca 1,7 km. Derefter løbes af sti og grusvej i det åbnelandskab og der fortsættes langs Donse å forbi bunden af amfiteateret og videre mod mål. Ruten er opmålt til ca 5 km og er på sine steder lidt bakket.

Praktisk
Der er 3-4 parkeringspladser hvor der kan holde ca.100 biler. Offentlig transport: bus linie 375R mellem Rungsted Kyst St og Hillerød St og Bus linie 384 mellem Kokkedal St. og Fredensborg St. har stoppested ved Fredtoftevej.
Fredensborg Kommune har et toilet i nærheden af start.

Vi laver et område ved start med markeringsbånd for baggage.

Hvem støtter du, når du tilmelder dig Margueritløbet?
Kokkedal Løbeklub under afdeling af Kokkedal Idræts Klub

Kokkedal Idræts Klub startede i 1978 og atletik i begyndelsen af 80erne med voksen og børneatletik, efterhånden blev det en løbeklub for voksne med særlig fokus på lange løb herunder maraton og deltagelse i DGI og danske mesterskaber under Dansk Atletikforbund.

Klubben har arrangeret Kokkedal løbet 38 gange, Hjulpet ved Kokkedal på Vejs børne løb, Kokkedalsskolens efterårs løb for op til 700 børn med tilrettelæggelse af ruter og poster.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 17-08-2018