• Løb

Margueritløb - Furesø

Sted Frederiksdalsvej 353, 2800 Lyngby
Starttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 10:00
Sluttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 13:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Løb
Kategori
Andre oplevelser
Distance
5,60 km
Pris
Kr. 40,00
+15 kr. i gebyr
Tilmeldingsfrist 24. september 2017, kl. 13:00
Familievenlig femkilometer ved Lyngby Åmose, Frederiksdal slot, Klopstocks eg, Marienborg og fæstningskanalen
Kontakt
Søren Tversted
Telefon: 4084 7682

Deltagerne i Furesø Løbeklubs del af Margueritløbet vil få en dejlig oplevelse ved at løbe i og ved Lyngby Åmose. Lyngby Åmose findes mellem Frederiksdal og Lyngby, men vores del af løbet vil finde i området mellem Frederiksdal og Nybro. Kun på få distancer vil turen foregå langs offentlig vej, eller foregår den på de lokale skovstier. Ruten er følgelig for alle men et oplagt emne til familietur med børn. Løberuten krydser ingen veje.

På turen vil der blive informeret om nogle af de interessante steder ruten passerer. Først løber vi fobi Frederiksdal slot, som ligger smukt inde mellem træerne. Vi følger prinsessestien i retning mod Lyngby og Nybro, hvor vi kan iagttage de ca. 850 år gamle eg, Klopstocks eg, opkaldt efter den tyske kunstner Klopstocks. Mere information om Klopstocks eg og prinsessen fra Prinsessestien finder du ude på ruten.

Når vi kommer til Nybro passerer vi både startstedet til kaproningsbanen på Bagsværd Sø samt Marienborg, som er bolig for statsministeren. Til sidst vil vi løbe langs fæstningskanalen tilbage til målet ved Frederiksdal. Fæstningskanalen og stemmeværklet ved Frederiksdal var begge vigtige led i Københavns Befæstning, som blev anlagt i 1880’erne. Disse skulle levere vand til ”oversvømmelserne” nord for København i tilfælde af et angreb på staden. Også her vil der være mere information ude på ruten.

Praktisk
Vi mødes ved parkeringspladsen ved Den gamle have Frederiksdal, Nybrovej 459, 2800 Kongens Lyngby. Her kan du parkerer, hvis ikke du kommer med Bus 191, som stopper her. På stedet finder du også offentlige toiletter. Der vil være begrænset mulighed for bagageopbevaring ved start stedet.

Hvem støtter du, når du tilmelder dig Margueritløbet?
Furesø Løbeklub er en klub for motionister. Den har sit tilhørssted i Farum, hvor vi også mødes til de ugentlige løbeture. Det primære startsted er ved Farum Marina, hvorfra de forskellige ture starter.

Vi løber tirsdag, torsdag og søndag.

Der er hold for alle niveauer – både for nybegyndere og de meget øvede. Det er muligt at flytte fra det ene hold til det andet alt efter hvordan dagsformen er.

Vi tilbyder medlemskab til alle aldersgrupper, lige fra dem der skal i ungdomsafdelingen til de ganske modne løbere.

Vi går meget op i have det sjovt og hyggeligt, når vi løber. Vi løber i hold, og sørger for at alle kommer med hjem.

I løbet af et kalender år arrangerer klubben diverse løb i Farum og omegn, eller også hjælper vi andre klubber med at arrangere løb.

Klubben arrangerer også et par ture i løbet af året til løb uden for Farum. I år vil dette være til henholdsvis Samsø og Maastricht.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 17-08-2018