• Løb

Margueritløb - Frederikssund

Sted Ågade 16, 3600 Frederikssund
Starttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 10:00
Sluttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 13:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Løb
Kategori
Andre oplevelser
Distance
5,00 km
10,00 km
Pris
Kr. 40,00
+ 15 kr. i gebyr
Tilmeldingsfrist 24. september 2017, kl. 10:00
Kom med når Politiken gør Danmarks nationalrute levende Kulissen er Margueritruten og temaet er sundhed, fællesskab og naturglæde, når Politiken, sammen med Coop og Bevæg dig for livet, inviterer hele Danmark til folkeløb søndag den 24. september.
Kontakt
Torben Hansen
Telefon: 60615804

Kom og vær med på en naturskøn tur i Frederikssund Ådal, hvor du løber ad snoede stier langs den bugtede Sillebro Å med det klare rislende vand med den til tider stærke strøm.

Knapt halvvejs gennem Frederikssunds dejlige oase kommer du til Grønlien sø, der for ikke mange år siden fungerede som grusgrav, men nu danner rammen om et dejligt fristed med mulighed for overnatning i shelters, lejrplads med bålsted, rigt dyreliv med fugle, ænder og svaner samt ikke mindst muligheden for at låne en bog med hjem fra Frederikssunds spektakulære bogtræ.

Vi runder også kolonihavehusene i Haveforeningen Grønlien, inden turen går op til Slåenbjerghuse med en formidabel udsigt over Frederikssund og Ådalen.

Når du er færdig med at nyde udsigten, går turen ned ad Frederikssunds svar på Alpe d’Huez med de 4 skarpe hårnålesving. Vel nede fra ”bjerget” går turen smukt tilbage mod målet langs med Sillebro Å.

En flot og naturskøn rundtur i Frederikssund Ådal på 5 km… og har du ikke fået nok efter 5 km, må du meget gerne tage en tur mere rundt i Ådalen.

Praktisk
S-toget til Frederikssund station holder kun ca. 300 meter fra startområdet. Der er fine og gratis parkeringsmuligheder i centrum af Frederikssund samt i Sillebroen Shoppingcenter (de første 2 timer er gratis). Der forefindes toiletter i Sillebroen Shoppingcenter ca. 300 meter fra start- og målområdet. Det er muligt at få opbevaret bagage på vores spot. Det skal dog understreges, at det sker på eget ansvar.

Hvem støtter du, når du tilmelder dig Margueritløbet?
I Fjordløberne Frederikssund tilbyder vi muligheden for at dyrke motionsløb og powerwalk på et niveau, hvor alle kan være med.
Vi har flere forskellige hold, hvor foreningens ulønnede instruktører og foreningens ca. 200 medlemmer er klar til at tage godt imod dig.
Vi vægter det sociale liv i foreningen højt og deltager i træningssamlinger og motionsløb, inviterer til foredrag og fællesspisninger samt arrangerer egne motionsløb som fx Færgelundsløbet og Sillebroløbet.

Er du ikke allerede medlem, er du meget velkommen til at komme og træne med nogle gange, inden du beslutter dig for, om Fjordløberne er noget for dig. Vi træner bl.a. hver tirsdag og torsdag kl. 17.30 fra Frederikssundhallen og hver søndag kl. 10.00 fra Familiebænken i Færgelunden.

Vi glæder os i Fjordløberne til at løbe eller powerwalke sammen med dig.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 19-06-2018