• Løb

Margueritløb i Fredericia

Sted Fredericia Løbeklub, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia
Starttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 11:00
Sluttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 13:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Løb
Kategori
Træning, Konkurrence
Distance
4,50 km
Pris
Kr. 40,00
+ gebyr
Tilmeldingsfrist 1. september 2017, kl. 23:59
Løb igennem historisk miniby – en replica af 1800-tallets Frederecia
Kontakt
DGi Sydøstjylland, Kirsten Kofoed
Telefon: 79404411

Når du deltager i Margueritløbet, støtter du din lokale forening, som er tovholdere på dit Margueritspot, med 20 kroner. Børn til og med 15 år deltager gratis - og så får de oven i købet en medalje på målstregen. Alle deltagere får en snackpose fra den lokale Coop-partner.

Margueritløbet Fredericia har start og mål ved Fredericia Løbeklub, der er placeret mellem Fredericia Idrætscenter og Stadion.

Ruten ligger bag Idrætscenteret og så snart man bevæger sig væk fra Centret, åbner der sig et fantastisk grønt område op, der tager løberen med på en naturskøn tur igennem et spændende landskab. Området bærer først præg af at have været mark og giver én mulighed for at se ud over det landskab, man nu skal til at bevæge sig ind i. Efter få 100 meter tages man ind i en bevoksning af en lang række forskellige træer, der i sin tid blev plantet af kommunens 5. klasser – hver skole sin træsort. Og man løber herefter ned over den såkaldte komark, hvor man ofte kan se enten køer eller får græsse og ender ved foden af Fredericia Historiske Miniby. Minibyen er en tro kopi af indre by i 1800-tallet og omgivet af vand og volde, som man stadig kan opleve det i Fredericia Midtby. Fra Minibyen tager ruten løberen over imod Madsby Legepark, der med over 300.000 gæster årligt er områdets største turistattraktion for børnefamilier. Løbeturen igennem parken giver et fint indtryk af, hvad parken kan tilbyde af leg, sjov, dyr og familiehygge. Turen går efterfølgende tilbage mod mål, hvor man på en lettere kuperet løbesti vil have det fulde overblik over det landskab med mark, skov og søer, man lige har passeret.

Toilet og bagageopbevaring i klublokalerne. Der er parkeringsmuligheder ved Fredericia Idrætscenter, hvor start og mål for løbet er. Fra Fredericia Banegård kan man tage Bus nr. 2 direkte til Fredericia Idrætscenter

Hvem støtter du, når du tilmelder dig Margueritløbet?
Den primære arrangør af Margueritløbet Frederecia er GoRun Fredericia, der er et fælles samarbejde mellem Bevæg dig for livet (DGI og DAF) og en række lokale idrætsforeninger, der hver søndag tilbyder folk, unge som gamle, at komme ud at røre sig ved enten at løbe eller gå én eller to omgange på vores faste GoRun-Rute på 2,5 kilometer i området omkring Fredericia Hallen med start og mål ved Fredericia Løbeklub.

Fordelene ved GoRun er mange: GoRun er gratis, GoRun er for alle – uanset løbeerfaring, alder, køn, niveau og social status, GoRun giver gode oplevelser i et fællesskab, hvor alle kan være med

Løbet bemandes hver søndag af frivillige fra foreningerne Gymnastikforeningen KIF Fredericia, Idræt i dagtimerne Fredericia, Fredericia Løbeklub og Fodslaw Fredericia og udover godt humør, så bliver der serveret kaffe og vand bagefter, ligesom der er tid og rum til en god og hyggelig snak i Løbeklubbens fælleslokale.

Margueritløb Fredericia er arrangeret i samarbejde med Bevæg dig for livet Løb og Politiken

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 17-08-2018