• Løb

Margueritløb - Ejby

Sted Ejby Skole, Skovvang 6, 4623 Lille-Skensved
Starttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 11:00
Sluttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 13:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Løb
Kategori
Træning, Konkurrence, Andre oplevelser
Distance
7,60 km gang eller løb
Pris
Kr. 40,00
Børn u/ 15 år gratis
Tilmeldingsfrist 24. september 2017, kl. 11:00
Løb gennem istiden og tag en selfie foran et landsbymotiv kendt fra frimærker.
Kontakt
DGI Midt- og Vestsjælland
Telefon: 79404667

Oplevelser på ruten
7,6 kilometer løbe- og gangvenlig rundstrækning – med mulighed for flere runder. Det kan lade sig gøre at have babyjogger med på ruten. Barnevogn vil være lidt besværligt.

Hvad kan du opleve som deltager i Margueritløbet i Ejby?
Vi løber op ad, rundt om og ned af Køge Ås, der er Danmarks længste ås og dannet i Istiden. Ruten går også langs Køge å og byder hovedsageligt på meget smuk og uspoleret natur og landområder. Der har dog lige sneget sig en Golfbane ind, som vi også løber langs med. Langs ruten kommer vi også forbi Ejby kirke, som er en er så typisk en landsbykirke at den har været brugt som motiv til frimærker. Den er en middelalder kirke fra 1200 tallet.

Lidt afhængig af vejret byder vi enten på grill pølser eller kaffe og kage. Hygge og sociale aktiviteter er en stor del af vores foreningsliv. Det vil vi gerne vise jer på denne dag.

Praktisk
Der er parkeringsmuligheder ved start/stop, bus 245 mellem Borup og Ølby stoppedsted Ejby skole er ved stoppet. Der er toiletter og mulighed for omklædning og bad i ved stoppet. Der er mulighed for indendørs opbevaring af bagage på eget ansvar.

Pris
Når du deltager i Margueritløbet, støtter du din lokale forening, som er tovholdere på dit Margueritspot, med 20 kroner. Børn til og med 15 år deltager gratis - og så får de oven i købet en medalje på målstregen. Alle deltagere får en snackpose fra den lokale Coop-partner - Dagli'Brugsen Lille Skensved, Hovedgaden 21, 4623 Lille Skensved.

Hvem støtter du, når du tilmelder dig Margueritløbet?
Ejby løb for livet: www.ejbyløb.dk

Foreningen har 10 års jubilæum i år, og har ca. 140 medlemmer. I foreningen lægger stor vægt på at der er plads til alle i klubben – lige fra nybegynderen, som måske aldrig har løbet før, til den mere øvede der vil løbe flere km f.eks. til et halv- eller helmaraton. Alle niveauer findes.

Det sociale samvær har stor betydning. Vi skal have det hyggeligt sammen. Derfor mødes vi hver søndag ved Klubhuset, og efter træning er der kaffe, og nogle gange har nogle løbere taget morgenmad med.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 15-08-2018