• Løb

Margueritløb - Borup

Sted Svenstrup Gods, Borupvej 94, 4140 Borup
Starttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 11:00
Sluttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 13:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Løb
Kategori
Træning, Konkurrence, Andre oplevelser
Distance
5,11 km
9,96 km
Pris
Kr. 40,00
Børn u/ 15 år gratis
Tilmeldingsfrist 24. september 2017, kl. 11:00
Julemorgen 1967 ville jorden gå under, men en bunker i Borup skulle redde få udvalgte.
Kontakt
DGI Midt- og Vestsjælland
Telefon: 79404667

Oplevelser på ruten
Hvis du deltager i Margueritspot Borup kommer du med på en rejse tilbage til julemorgen 1967, hvor Borup var omdrejningspunktet i en forudsigelse om jordens undergang. Kun få udvalgte ville blive hentet i rumskibe og derved undgå det forestående nukleare holocaust.

Knud Weiking blev kontaktet 20 februar 1967 af rumvæsnet Orthon som fortalte ham, at omkring 1000 mennesker vil blive hentet i rumskibe når jorden efter sigende ville gå under julemorgen 1967. Udvælgelsen ville ske via aura-kvalifikationer.

På en mark nær Borup, gravede Knud Weiking og hundredevis af hans følgere et seks meter dybt hul i jorden til en beskyttelsesbunker. Bunkeren blev konstrueret i uimprægneret træ, der skulle holde vægge, skillerum og taget på plads. Ovenpå det hele, blev der anbragt 25 tons bly. Bunkeren findes desværre ikke længere – men den sande historie har vi i Borup.

Der vil være mulighed for at få historien fortalt via QR koder.

Praktisk
Der er toiletter og parkeringspladser ved Svenstrup Gods. Der er ikke mulighed for bagageopbevaring. Du kan tage regionaltog til Borup Station, hvorfra der er 1½ km gang til Svenstrup Gods.

Pris
Når du deltager i Margueritløbet, støtter du din lokale forening, som er tovholdere på dit Margueritspot, med 20 kroner. Børn til og med 15 år deltager gratis - og så får de oven i købet en medalje på målstregen. Alle deltagere får en snackpose fra den lokale Coop-partner - Superbrugsen Bjæverskov, Ejbovej 21, 4632 Bjæverskov.

Hvem støtter du, når du tilmelder dig Margueritløbet?
Borup Løbeklub (Smuk natur, med os på tur) - www.boruploebeklub.dk
Vi er en forening der har eksisteret i 9 år. Vi har 110 medlemmer, der er plads til alle i klubben nybegyndere såvel som øvede og vi hold vi mener dækker alle behov fra ganghold til marathonhold.

Vi mødes 3 gange om ugen ved Borup hallen: tirsdag, torsdag og søndag. Og vi forsøger at favne alle når vi laver sociale- såvel som fysiske arrangementer.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 15-08-2018