• Kajak

Kajak og æd

Sted Ved Orø Færgen, Hammer Bakke 21, 4050 Skibby
Starttidspunkt Lørdag 12. august 2017, kl. 9:00
Sluttidspunkt Søndag 13. august 2017, kl. 16:00
Niveau
Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Kajak
Kategori
Andre oplevelser
Pris
Kr. 800,00
Tilmeldingsfrist 27. juli 2017, kl. 23:59
”Kajak og æd” - kajaktur med fokus på lejrliv og madoplevelser tilberedt på bål/Trangiastormkøkken.
Kontakt
DGI Nordsjælland
Telefon: 79404700

”Kajaktur med tema” - Spændende mad, også på kajakturen.
Denne temakajaktur har vi nu lavet et par år over tre dage, men prøver nu at korte turen ned til 2 dage for at gøre det muligt for flere at deltage.

Turledere/instruktører: Michael Støvring, tlf. 40134632& Henrik Lakner, tlf. 28719113

På turen ”kajak og æd” sætter vi ud over den gode kajaktur, fokus på lejrliv og god og spændende mad på bål og Trangiastormkøkken.

Ud over tilberedning af kød, fisk og grøntsager, skal vi også prøve at bage vores eget brød. I det hele taget vil vi, i det omfang det er muligt, tilberede så meget af maden selv af medbragte råvarer, men der bliver også god tid til at være på vandet i vores kajakker. Vi forventer at ro mellem 15 og 25 km om dagen.

Overnatning foregår i telt eller bivuak på en naturlejrplads.

Turen foregår i Isefjorden i farvandet omkring Orø og tilstødende fjorde. Vi mødes på Hammer Bakke lørdag morgen kl. 9.00. Efter en kort velkomst og præsentation pakker vi kajakkerne og ror en kort tur inden vi spiser frokost. Turens nærmere planlægning lørdag og søndag foregår i fællesskab, men lejrpladsen er fastlagt.

Deltagerne skal selv medbringe kajak, men for dem der ikke har mulighed for at medbringe egen eller klubs havkajak, har vi allieret os med en lokal kajakklub, der i begrænset omfang tilbyder at stille kajakker med udstyr til rådighed (pris kr. 200 – gebyret afregnes direkte med instruktørerne - Husk at kontakte en af instruktørerne i god tid før kurset).

Deltagerforudsætning: Frigivet roer, svarende til DGI havkajakroer 1 eller EPP2 niveau. Skal kunne ro 25 km på en dag. Makkerredning og selvredning skal beherskes sikkert.
Ca. 10 dage før vil I modtage mail med de sidste informationer, herunder en vejledende pakkeliste.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 16-07-2018