• Cykling
  • MTB

Introduktion til cyklecross

Sted Aarhus Cyklebane, Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C
Starttidspunkt Torsdag 9. november 2017, kl. 17:00
Sluttidspunkt Torsdag 9. november 2017, kl. 19:30
Niveau
Begynder
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Cykling, MTB
Kategori
Kurser
Pris
Kr. 200,00
pr. deltager
Tilmeldingsfrist 1. november 2017, kl. 23:59
Bliv introduceret til cyklecross med dansk mester
Kontakt
DGI Østjylland
Telefon: 79404300

På dette kursus får du en generel introduktion til cyklecross af den regerende danske mester i cyklecross H70, Michael Nicolajsen. Cyklecross kombinerer landevejscykling og mountainbike, og aktiviteten bliver mere og mere populær blandt danske cykelentusiaster.

Du bliver introduceret til praktiske øvelser i klassiske cyklecrossdiscipliner som af- og påstigning og forcering af forhindringer med cyklen. Du kommer blandt andet til at stifte bekendtskab med ”løb over bomme”, ”stige af og stige på cyklen” og ”kørsel på banen”. Vi kommer også til at snakke mere teknisk om crosscyklen, gennemgå cyklens enkelte komponenter og tale om, hvordan den adskiller sig fra racercyklen og mountainbiken.

Efter kurset ved du helt sikkert, om cyklecross er noget for dig. Bliver du bidt af det, klæder vi dig også på til at komme yderligere i gang.

BEMÆRK! Du skal have enten mountainbike eller crosscykel med.

Underviser: Michael Nicolajsen er en passioneret cyklecrossrytter, der har været med til at tegne det aarhusianske cyklecrossmiljø i mange år. Han er desuden regerende dansk mester i cyklecross H70 og skal denne sæson kæmpe om VM-titlen i Holland.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 17-07-2018