• Svømning

Hovedstadens Svømmeklub - Voksen udspring 18+

Sted Øbrohallen, Gunnar Nu Hansens Pl. 3, 2100 København
Starttidspunkt Torsdag 6. september 2018, kl. 20:30
Sluttidspunkt Torsdag 6. september 2018, kl. 21:15
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Svømning
Kategori
Træning
Tilmeldingsfrist 6. september 2018, kl. 20:30
I uge 36 er der Swim Week i hele landet, hvor svømmeklubber inviterer voksne til gratis svømmetræning for alle niveauer.
Kontakt
Sofie Greve
Telefon: 31615235

Udspring
Voksen Udspring (18 år +) er for voksne, der har mod på at udfordre sig selv med andet end den normale svømmeundervisning og svømmeteknik. Undervisningen på dette niveau starter med de grundlæggende spring på benene og bygger videre herfra. På dette hold er der plads til niveaudifferenciering og trænerne vil sikre, at alle bliver udfordret på det niveau de er på.

Hver undervisning starter med 15 minutters træning på land, efterfulgt af 15 minutters træning ved bassinkanten og afsluttes med 15 minutters spring fra vipper.
Til landdelen bliver der arbejdet med smidighed, kropsstyrke og justering af de basale og mere komplicerede teknikker. Derudover vil der arbejdes med forøvelser og teknikken til dagens spring i vand.
Træningsdelen ved bassinkanten består af en opvarmning, samt udførsel og træning i forskellige basisspring og teknikker. Når disse begynder at være på plads tages de videre til vippedelen. Herudover vil springteknikker tilløb mv. øves på vippen.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 19-09-2018