• Livsstil

Fitness Tryday

Sted Vejen Idrætscenter, Petermindesvej 1, 6600 Vejen
Starttidspunkt Søndag 29. januar 2017, kl. 9:00
Sluttidspunkt Søndag 29. januar 2017, kl. 14:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Livsstil
Kategori
Træning, Andre oplevelser
Pris
Kr. 274,00
Prisen er inkl. God kraftig sandwich, Kildevand og Kaffe/the
Tilmeldingsfrist 11. januar 2917, kl. 12:00
Fitness Tryday - Sved på panden og en masse spændende aktiviteter Vil du afprøve forskellige fitness aktiviteter eller kickstarte formen, så kom til Fitness Tryday, hvor du har mulighed for at afprøve flere forskellige områder indenfor fitness bl.a.: Kettlebell, Dance it, CrossGym®, Indoor Cycling og Yoga. Der undervises i hvert modul i ca. én time, så du kan nå at afprøve flere forskellige aktiviteter, og du har mulighed for at vurdere hvad der passer bedst til dig.
Kontakt
Steffen Bruun Erichsen
Telefon: 29609503

Skab men­tal og fysisk balance med yoga
v/ Jette Berg Bruun

Find den indre ro. Skab harmoni mellem din krop, dit sind og din bevidsthed, samtidig med at du opnår god styrke og udholdenhed.

Yoga er for alle og giver dig balance, styrke og smidighed - og så øger det din evne til at koncentrere dig.

Yoga består af en række statiske øvelser, dynamiske skift og dybe stræk, der kræver energi og giver sved på panden, og i DGI tager træningsformen udgangspunkt i den klassiske stilart Hatha Yoga.

Her er der både tale om gymnastik-inspirerede øvelser og øvelser, hvor fordybelsen er i fokus.
Opnå power med CrossGym®
v/ Rasmus Oxholm
CrossGym® udfordrer dig og giver dig styrke, kondition og udholdenhed som ingen anden motionsform. Du opnår tilfredsstillelse ved at presse dig selv, hele tiden sætte nye mål og
mærker hurtigt resultaterne ved den rå powertræning.

CrossGym® er udviklet som et sammensat træningskoncept med fart over feltet og høj intensitet i alle øvelser. Du bruger både din egen krop og forskellige velkendte og alternative træningsredskaber i øvelserne, der er simple og varierede.

Den unikke træningsform er ikke kun for muskelbundter, der kan kaste rundt med bildæk og tunge Kettlebells. Det er for alle uanset alder, køn og fysik. Du kæmper kun mod dig selv, og dermed er du sikker på, at modstanden og sværhedsgraden er den helt rigtige.
Dans dig i form med Dance it
v/ Lene Svenningsen
Træd ud på dansegulvet, og dans dig glad. Dance it er en dansefest hvor alle kan være med.

Dance it er for dig, der er vild med at bevæge dig til musik og have en fest i hverdagen. Tiden flyver af sted, og man kan ikke undgå at få et smil på læben, når bevægelser og musik går op i en højere enhed. Derfor er dansen som træningsform kommet for at blive.

Dance it giver høj puls og sved på panden. Dans er en varierende og alsidig træningsform, hvor du bruger hele kroppen til at udtrykke dig til musik og bevæge kroppen på nye måder. Det er skønt.

Skab hurtige resultater med Kettlebell
v/ Jakob Højmark
Er du til træning, der kan mærkes og giver resultater? Vil du styrke din grundform og kondition? Så er Kettlebell noget for dig! Kettlebell er en enkel og nem træningsform, hvor det er muligt at presse dig selv.

Kettlebell er en enkel og meget fysisk træningsform, hvor du opnår stor effekt, hvis du giver dig fuldt ud. Det er funktionel træning på hold, og du arbejder med de særlige vægte, som sporten er opkaldt efter; Kettlebells. Programmet består af en række varierede øvelser og bevægelser, så du får trænet mange muskelgrupper på en gang og opnår bedre balance og koordination.

Indoor Cycling
v/fysioterapeut Brian Pedersen
Indoor Cycling er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere... Alt imens musikken banker dit humør helt op.

Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.

Efter Fitness Tryday er det muligt at tilkøbe adgang til svømmehal og saunagus for kun 75 kr.
Dette tilbud gælder kun fitness Tryday deltagere

Modul 1
Visualisering – Få inspiration til at bruge visualisering på dine timer. En masterclass, hvor du får muligheden for at prøve visualisering via en intensitetskurve samt tankemæssig visualisering.

Modul 2
Intervaltræning i Indoor Cycling – En masterclass, hvor du får inspiration til at implementere intervaltræning med høj intensitet på dine timer.

Følg DGI Sydvest på Facebook og Instagram – og få nyhederne direkte på din mobil
www.facebook.com/sydvestgym
www.instagram.com/sydvestgym

Velkomst og præsentation KL. 9.00-09.15

Modul 1
KL. 09.30-10.15

Kettlebell
(max 12 deltagere)

Yoga
(max 25 deltagere)

Dance IT
(max 75 deltagere)

Modul 2
Kl. 10.30-11.15

CrossGym
(max 12 deltagere)

Yoga
(max 25 deltagere)

Dance IT
(max 75 deltagere)

Frokost KL. 11.15-12.00
God kraftig sandwich, Kildevand og Kaffe/the

Modul 3
Kl. 12.00-12.45

Kettlebell
(max 12 deltagere)

Yoga
(max 25 deltagere)

Indoor Cycling
(max 40 deltagere)

Modul 4
Kl. 13.00-13.45

CrossGym
(max 12 deltagere)

Yoga
(max 25 deltagere)

Indoor Cycling
(max 40 deltagere)

Tak for i dag Kl. 13.45-14.00

Tilkøb:

Svømmehal og Saunagus kl. 14.00-17.00

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 19-09-2018