• Cykling
  • MTB

DGI MTB Vintercup 3. afd - Rold Skov

Sted Himmerlandsvej 59, 9520 Skørping
Starttidspunkt Søndag 7. januar 2018, kl. 10:30
Sluttidspunkt Søndag 7. januar 2018, kl. 13:00
Niveau
Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Cykling, MTB
Kategori
Konkurrence
Pris
Kr. 125,00
Heraf doneres 25kr til sporarbejdet
Kr. 75,00
u18
Kr. 50,00
juniorer
Tilmeldingsfrist 5. januar 2018, kl. 23:59
Nytårsræs i Rold Skov på MTB!!
Kontakt
Mikkel Lybæch
Telefon: 29135806

Den 3. afdeling af DGI MTB vintercuppen køres i Rold Skov hvor Rold Skov MTB har overtaget staffetten fra MTB Rebild Bakker. Rold Skov MTB har stor erfaring i løbsafvikling og de disker med garanti op med en sjov og spændende rute til denne afdeling. Vi glæder os i hvert fald!

Ruterne er som altid tilpasset årstiderne og det er et motionsløb for alle med lidt MTB erfaring, så mød trygt op til et hyggeligt og uhøjtideligt løb.

Vi kører i en masse forskellige aldersklasser så du kan konkurrere overall, men også med venner/kollegaer/konkurrenter i samme aldersklasse.

Der køres i 90 min. + omgangen færdig. ((Juniorryttere 45 min + omgangen færdig)

Efter løbet vil der være kaffe, kage, saft, frugt eller lignende afhængig af hvad klubberne ønsker at servere til de enkelte afdelinger.

Vi kårer de tre hurtigste mænd og kvinder, men som noget nyt kårer vi også nr. 1, 2 og 3 i udvalgte aldersklasser ved forskellige afdelinger. F.eks 1, 2 og 3 for Damer over 40 og nr. 1,2 og 3 for Herre junior. Ved den næste afdeling er det så andre klasser der udvælges og kommer på podiet.

Vigtig info om din tilmelding

Hvis du ønsker at dit resultat skal tælle med i den samlede stilling er det vigtigt at du benytter samme mailadresse, navn og klub til alle afdelinger – ellers garanterer vi ikke for at dit resultat tæller i den samlede stilling.

Prisen er 125 kr. pr. afdeling + onlinegebyr. (50kr for junior og 75kr for ungdom)

Det er kun muligt at forhåndstilmelde sig!

Ved tilmelding indtaster du dit chipnummer.

Ejer du ikke en chip skal du købe en på tilmeldingssiden. Den koster 75kr og udleveres ved det første løb hvor du har købt den til. Derefter er den din og du kan benytte den til resten af løbene, samt til sommercup og en række andre løb fremadrettet. Til gengæld skal du ikke stå i kø fremover og kan bare dukke op kørt før løbsstart.

Al deltagelse sker på eget ansvar

I tilfælde af aflysning pga. vintervejret vil vi forsøge at afvikle afdelingen senere. Startgebyret refunderes ikke, men din tilmelding kan overføres til en af de følgende afdelinger.

Læs mere om DGI MTB Vintercuppen her og tjek resultater, cupstilling mv. på : https://www.dgi.dk/cykling/mtb/cykelloeb/dgi-mtb-vintercup

samt på Facebook:https://www.facebook.com/dgimtbvintercup/?ref=bookmarks

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 19-07-2018