• Løb
  • MTB
  • Svømning

DGI Miniadventureserie, Skåde

Sted Skåde Skole, , Mantziusvej 5, 8270 Højbjerg
Starttidspunkt Torsdag 6. april 2017, kl. 18:00
Sluttidspunkt Torsdag 6. april 2017, kl. 21:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Løb, MTB, Svømning
Kategori
Træning, Konkurrence
Tilmeldingsfrist 3. april 2017, kl. 23:59
Få eventyrlige fysiske udfordringer...
Kontakt
DGI Østjylland
Telefon: 23270078

Adventurerace er eventyrlige fysiske udfordringer og svedigt fællesskab med vennerne. Lyder det som noget for dig og dine venner? Så lav et hold på 2-3 personer og dyst med i DGI’s Miniadventureserie, hvor vi indbyder til en håndfuld fede fyraftensløb i Østjylland.

Adventurerace er en kombinationssport, hvor der både skal løbes og cykles sammen som hold. Alle vores løb er designet, så alle kan være med, hvis man er frisk på en udfordring. I bliver nemlig også kastet ud i forskellige og sjove specialdiscipliner.

Hvor lang tid varer et løb?

Hvert løb har en maks. tid på tre timer, hvor I som hold skal opsøge flest mulige poster. Posterne skal I selv navigere til, men navigationens sværhedsgrad bliver holdt på et niveau, som ikke kræver særlige forudsætninger.

I alle løb indgår cykling, løb og navigation (orientering). Dertil har hver enkelt løb sine egne specialdiscipliner, fx coasteering, canyoneering, rulleskøjter, kano, swim-run m.fl. Der er nye og spændende udfordringer til hvert serie.

Hvor langt skal vi løbe eller cykle?

I kan forvente at skulle løbe cirka 8-15 km og cykle cirka 20-30 km til hver serie, men det afhænger også af jeres rutevalg. Fordelingen i hver serie vil være omkring 30-40 % løb, 40-50% cykel og 10-30% andre discipliner.

Hvad er der af krav til udstyr?

Du skal medbringe:

Cykel (mountainbike anbefales, men er ikke et krav)
Cykellygter
Pandelampe
Cykelhjelm
Løbesko
Vandfast skrivegrej
Mobiltelefon (pakket vandtæt)
Drikkedunk

Hvor mange personer udgør et hold og hvad koster det?

Der må stilles op som 2- og 3-personers hold. Prisen er 125 kr. pr person. Tilmelder du et efter- eller højskolehold er prisen 75 kr. pr person.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til løbet, er du velkommen til at kontakte Lasse Petersen fra Århus Adventure, på tlf. 2897 5711 eller lasseduepetersen@gmail.com. eller Thomas Hviid Madsen fra DGI på thomas.hviid.madsen@dgi.dk eller tlf. 2327 0078

Løbet arrangeres i samarbejde med Århus Adventure.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 18-06-2018