• Løb

Copenhagen Runners High - Kronen Vanløse

Sted Kronen Vanløse, Vanløse Torv, 2720 Vanløse
Starttidspunkt Søndag 26. august 2018, kl. 10:00
Sluttidspunkt Søndag 26. august 2018, kl. 12:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Løb
Kategori
Konkurrence
Distance
6,00 km Ruten er 3 km og skal løbes 2 gange
Pris
Kr. 150,00
ved onlinetilmelding inden 24. august
Kr. 200,00
ved tilmelding på dagen (kun hvis der er plads)
Tilmeldingsfrist 24. august 2018, kl. 23:59
Løb med ved tredje afdeling af Copenhagen Runners High den 26. august, hvor motionsløbet blandt andet indtager Vanløse bymidte, Kronen Vanløse og Kulturstationen Vanløse.
Kontakt
Steen Walter
Telefon: 20256619

Under turen, som tilbagelægges to gange, skal løberne gennem indkøbscentret Kronen og op på det nye højtbeliggende bykvarter med det grønne byrum på taget af Shoppingcentret. Herefter skal løberne ned i parkeringskælderen, under togbroen og over til Kulturstation Vanløse, hvor de skal op til biblioteket, ned i parkeringskælderen og tilbage til Kronen Vanløse.
Løbets samlede distance er 6 km fordelt over to omgange, der med sikkerhed giver deltagerne syre i benene.

Kronen Vanløse er en del af det nye bykvarter ved Vanløse bymidte. Byggeriet rummer en blanding af butikker i de nederste plan samt boliger til leje på toppen.
Udformningen af centret med forskellige hjem og gårdspladser i forskellig højde er tænkt som en trækrone, der breder sig over Vanløse by, hvorfor Centret har fået navnet Kronen. Navnet Kronen har også stor historisk betydning og er et bindeled til dansk forretningsliv – margarinefabrikken Kronen blev grundlagt i 1914, og kan stadig findes på Jyllingevej 56 i Vanløse. Fabrikken udviklede sig til den berømte danske supermarkedskæde Irma.

Startnummerudlevering finder sted torsdag 23. august - fredag 24. august fra kl. 09.00 - 16.00 hos DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100, 1. tv., København V. Eller på løbsdagen i start/målområdet.

Copenhagen Runners High er et urbant trailløb, der finder sted i København, hvor løbere normalt ikke færdes. Løbet er tidligere afholdt ved Bispebjerg Hospital og Mærsk Tårnet ved Panum. Kronen er løbets 3. afdeling i 2018.

Løbet arrangeres i samarbejde med Kronen Vanløse, Intersport og Kulturstation Vanløse og lokale foreninger, som dermed tjener penge til deres foreningsudvikling.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 20-09-2018