• Løb

Copenhagen Runners High- Bispebjerg

Sted Bispebjerg Hospital, Bispebjerg Bakke 23, 2400 2400 København NV
Starttidspunkt Onsdag 18. april 2018, kl. 18:30
Sluttidspunkt Onsdag 18. april 2018, kl. 19:30
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Løb
Kategori
Konkurrence, Andre oplevelser
Distance
6,00 km
Pris
Kr. 150,00
Tilmeldingsfrist 16. april 2018, kl. 10:00
Det nye år er en glimrende anledning til at få sat sig nogle mål, så hvorfor ikke melde sig til et af årets smukkeste løb med det samme? Copenhagen Runners High gentager sidste års succes og løber igen på Bispebjerg Hospital – en grøn oase i København NV. Kom med op i højden med udsigt over byens tage og ned under jorden i hospitalets tunneller. De fredede bygninger giver en smuk ramme om løbet, og de 120 trin op til taget på parkeringshuset giver garanti for høj puls og syre i lårene. Undervejs kan du og resten af feltet nyde kunstværket i trappeopgangen samt den fine arkitektur, Gefionspringvandet og forårets blomsterflor på Danmarks smukkeste hospital. Ruten er ca. 3 km, og der skal løbes 2 omgange. Løbet arrangeres af DGI, Bispebjerg Hospital, Bispebjerg Hospital Idrætsforening og Løbeklubben Fortius.
Kontakt
Steen
Telefon: 30285274

Copenhagen Runners High gentager sidste års succes og løber igen på Bispebjerg Hospital – en grøn oase i København NV. Kom med op i højden med udsigt over byens tage og ned under jorden i hospitalets tunneller.

De fredede bygninger giver en smuk ramme om løbet, og de 120 trin op til taget på parkeringshuset giver garanti for høj puls og syre i lårene. Undervejs kan du og resten af feltet nyde kunstværket i trappeopgangen samt den fine arkitektur, Gefionspringvandet og forårets blomsterflor på Danmarks smukkeste hospital.

Ruten er ca. 3 km, og der skal løbes 2 omgange. Løbet arrangeres af DGI, Bispebjerg Hospital, Bispebjerg Hospital Idrætsforening og Løbeklubben

Løbet arrangeres i samarbejde med Løbeklubben Løbeklubben Fortius og Bispebjerg Hospitals Idrætsforening, der dermed tjener penge til deres forenings udvikling.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 19-08-2018