• Løb

Copenhagen Half Marathon

Sted Gunnar Nu Hansens Plads 10, 2100 København Ø
Starttidspunkt Søndag 17. september 2017, kl. 11:15
Sluttidspunkt Søndag 17. september 2017, kl. 14:15
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Løb
Kategori
Konkurrence, Andre oplevelser
Distance
21,10 km
Pris
Kr. 500,00
(450 kr før 1/9)m, inkl. t-shirt
Tilmeldingsfrist 16. september 2017, kl. 23:59
OPLEV ET VERDENSKLASSELØB PÅ DANSK JORD Copenhagen Half Marathon er din chance for at opleve et IAAF Gold Label halvmaraton midt i hovedstaden. Ruten er en af verdens hurtigste og ideel både for dig, der vil jagte din hurtigste tid i hælene på verdenseliten og samtidig opleve et festklædt København og Frederiksberg - og for dig der er på jagt efter en passende rute til dit livs første halvmaraton eller en yderst festlig ramme for dit årlige halvmaraton.
Kontakt
Henriette Leth Nielsen
Telefon: 20152220

Som IAAF Gold Label-løb har CPH Half et elitefelt i absolut verdensklasse og en af verdens hurtigste ruter. Vindertiderne i både ’15 og ’16 blev andenhurtigste i verden, og utallige deltagere har løbet sig til nye personlige rekorder i Københavns gader.

Ruten fører forbi de bedste highlights i København og Frederiksberg. Du oplever det hippe Vesterbro, det multikulturelle Nørrebro, smukke Frederiksberg og det historiske Indre København med dets monumentale bygningsværker.

Ruten er spækket med underholdning! Oplev følelsen af at løbe igennem vilde power zones og masser af underholdningsspots, som får dig flyvende igennem de 21,0975 kilometer.
CPH Half har en gennemført pacer service. Hele 13 pace teams er klar til at yde deres bedste for at følge din halvmaratondrøm til døren med dedikation, nøjagtighed og entusiasme – uanset om du løber med team 1:25 eller team 2:30.

Hele begivenheden dækkes live fra luften og på jorden og kan følges internationalt via TV, streaming og storskærme. Med den officielle CPH Half App kan din familie, venner og bekendte følge dig fra start til mål.

Stemningen er intens hele vejen gennem en festklædt hovedstad. Glæd dig bl.a. til at opleve Københavns svar på Alpe d’Huez: den legendariske Dr. Louises Bro, hvor det Nørrebro-baserede løbefællesskab NBRO fyrer en kæmpe fest af.

Hvis du vil, så kan du! Med en overskuelig mængde træning kan alle blive i stand til at gennemføre de 21,0975 km.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 18-06-2018