• MTB

Begynderforløb for MTB-kvinder

Sted Vrangeskov - P-pladsen ved AMU centret (det gamle traktørsted), Haraldstedvej 130, 4100 Ringsted
Starttidspunkt Tirsdag 18. april 2017, kl. 17:30
Sluttidspunkt Tirsdag 2. maj 2017, kl. 19:30
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
MTB
Kategori
Træning, Kurser
Pris
Kr. 395,00
Tilmeldingsfrist 10. april 2017, kl. 23:59
Er du kvinde, ny på mountainbike og ønsker du at lære teknikken bag en god oplevelse i skoven?
Kontakt
DGI Midt- og Vestsjælland
Telefon: 24940055

Tre tirsdage i træk gennemgår vi basisteknikkerne på mountainbike, og du vil opleve at blive klogere på din krop og din cykel - og symbiosen mellem de to. Der er tid til både tekniksnak, individuelle tilbagemeldinger og kørsel i skoven.

Alle tre dage vil der også være lejlighed til at spørge ind til alt mellem dæktryk over vedligehold af cykel til indstilling af bremsegreb.

Tirsdag den 18. april - Grundposition og bremseteknik
Grundpositionen er udgangspunktet i stort set alle teknikker, så at få denne helt på plads vil lette ens tillæring i andre teknikker. Korrekt bremseteknik gør, at du hurtigt og sikkert kan bremse ned og stadig have fuld kontrol over din cykel.

Tirsdag den 25. april - Sving og linjevalg
Hvordan vælger du den bedste linje gennem et sving, og hvordan er det lige hoften skal twistes, når du rammer svinget? Vi kigger på pedalindstilling, vægtfordeling og tager styringen, så du får det bedst mulige grundlag for at komme igennem et sving uden at tabe unødig fart.

Tirsdag den 2. maj - Nedkørsler og luft under hjulet
Vi gennemgår, hvordan man kommer sikkert og hurtigt ned af bakkerne, så der stadig er overskud, når der igen skal trædes i pedalerne. Vi ser også på, hvad der skal til for at få lidt luft under hjulet, så det er nemt at komme over vandhuller og stammer, der ligger på tværs.

Til dette kursus er der givet ekstraordinært tilskud på kr. 300,- fra projektet "På cykel", der laves i samarbejde med Nordea-fonden. Tilskuddet er fratrukket prisen.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 18-06-2018