• Svømning

Åben vand træning Hovedstadens Svømmeklub

Sted Havnebadet Fisketorvet, Kalvebod Brygge 55 , 1560 København V
Starttidspunkt Torsdag 21. juni 2018, kl. 19:00
Sluttidspunkt Torsdag 21. juni 2018, kl. 20:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Svømning
Kategori
Træning
Tilmeldingsfrist 21. juni 2018, kl. 19:00
I uge 25 er der Open Water Week i hele landet, hvor svømmeklubber inviterer voksne til gratis udendørs-svømmetræning for alle niveauer
Kontakt
Lars Petersen
Telefon: 31516936

Begynder
Begynderholdet er for dig der har lidt eller ingen erfaring med at svømme i åbent vand (du skal mindst kunne svømme 400 m crawl i bassin). Du ønsker at prøve kræfter med at svømme i åbent vand, fordi du kan lide at svømme.

Til træningen vil der være fokus på svømning og sikkerhed i åbent vand. Vi vil øve teknisk færdigheder i relation til det at svømme i åbent vand herunder orienteringsteknikker samt hvordan man svømmer i en gruppe og holder øje med hinanden.
Du lærer grundlæggende livredningsteknikker så som bjærgning, at træde vande, signalering til makker og livredning samt hvordan man læser vinden og vejret inden man går i vandet.

Let øvet
Let øvet-holdet er for dig, der allerede har stiftet bekendtskab med svømning i åbent vand og ønsker at forbedre din teknik og kondition f.eks. med henblik på at deltage i et åbent vand stævne eller triatlonkonkurrence. Du har ikke nødvendigvis den bedste svømmeteknik og har ikke svømmet lange ture (over 3 km). Du føler dig rimeligt tryg ved at svømme i havet, men kan stadigvæk godt finde det skræmmende f.eks. at svømme mere end 30 meter ud fra kysten samt i store bølger.

I træningen bygger vi videre på dine evner og øver det, der stadigvæk er udfordrende, svært eller hårdt. Vi træner de klassiske åbent vand elementer som orientering, vejrtrækning, svømning i en gruppe, læsning af vejrforhold samt sikkerhed og bjærgning. Vi vil også træne mere specifikke ting som f.eks. start fra land og vand, svømning i bølger og undervejs give dig gode råd til din egen svømning.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 17-08-2018