• Løb

Åben trail-fællestræning

Sted Bjerre Skov, Bjerre Skovvej 4, 8700 Horsens
Starttidspunkt Torsdag 6. april 2017, kl. 17:00
Sluttidspunkt Torsdag 6. april 2017, kl. 19:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Løb
Kategori
Træning
Distance
8,00 km
Pris
Gratis
GRATIS
Tilmeldingsfrist 3. april 2017, kl. 23:59
Kom til åben trail-fællestræning DGI Sydøstjylland arrangerer trailrejse til Harzen i september (se info nederst), og inden turen afholder vi 2 fællestræninger.
Kontakt
DGI Sydøstjylland, Kirsten Kofoed
Telefon: 79404411

Den første fællestræning er en åben træning, hvor du er velkommen, selv om du ikke er tilmeldt turen til Harzen. Så går du og overvejer at skulle med til Harzen, men gerne vil vide mere om niveau og turen, så kom og deltag.

Ved fællestræningen vil du opleve, hvorledes tempo tilpasses deltagerne, og vi holder gerne en pause undervejs. Vi arbejder også med hurtig gang, når terrænet indbyder til det.

Fællestræningen er i Bjerre Skov, syd for Horsens. Vi deler os i to hold, og løber 8 - 15 km. Træningens fokus bliver teknik og social hygge. Vi løber primært på små singletracks og grusveje/stier. Vi løber ca. 2 timer, og når vi løber på forholdsvise flade strækninger, vil tempoet ca. være omkring 6 min/km, alt efter hvilket af de to hold du løber med.

Til denne træning vil vi også tage en snak omkring udstyr til Harzen og forventninger til træningsmængde frem mod Harzen. Tidligere deltagere og instruktørerne vil dele ud af erfaringer fra tidligere ture.

Vi mødes på p-pladsen i bunden af bakken på Bjerre Skovvej. Tast Bjerre Skovvej 4, 8700 Horsens på din GPS, og når vejen drejer skarpt, er p-pladsen i bunden af bakken. (https://goo.gl/maps/XR8m9ohmC9C2)

Skulle du have lyst til at medbringe en sodavand / kop kaffe / hjemmebagt kage til efter løbeturen, så er det meget velkomment :-)

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 19-04-2018