• Løb

Margueritløbet - Varde

Sted Kærgårdvej 6-8, 6840 Oksbøl
Starttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 11:00
Sluttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 13:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Løb
Kategori
Andre oplevelser
Distance
3,00 km
5,00 km
Pris
Kr. 40,00
+ kr. 15,- i gebyr
Tilmeldingsfrist 24. september 2017, kl. 11:00
Margueritruten er rammen, når Politiken søndag den 24. september gør Danmarks smukkeste veje levende. Når du tilmelder dig et af de 32 margueritspots støtter du det lokale foreningsliv, mens du bevæger dig gennem vores lands tusindårige natur- og kulturhistorie
Kontakt
Tom Meyer Andreasen
Telefon: 23627654

Oplevelser på ruten

Når du tilmelder dig Margueritløbet, støtter du din lokale forening. Børn op til 15 år er gratis og så får de oven i købet en medalje på målstregen.

Som deltager i Margueritløbet i Varde kan du løbe eller gå enten 3 eller 6 kilometer. Ruterne er på skovstier og skovveje, så uden trafik og velegnede til både løb, gang, barnevogne og klapvogne.

Området er meget kendt fra det store giftdepot, men er et fantastisk naturområde. I Kærgård Klitplantage kan man bl.a. se de tilsandede ege. Gamle egetræer der sandede til, da sandflugten hærgede vestkysten. Så man får fornemmelsen af at ”gå mellem trætoppene”. Ruten går også forbi det 31 meter høje Gråmule Bjerg med en fantastisk udsigt over Kærgård Klitplantage og Vesterhavet. Man kan fra P-pladsen gå ned til udsigtstårnet og få et kig ud over Filsø, med det fantastiske dyreliv, eller ned over heden hvor der ofte står flere hunderede krondyr.

Praktisk

Der er parkeringsmuligheder på P-pladsen mellem Kærgårdvej 6 og 8. Der er adgang til toilet, men ingen bagageopbevaring.

Hvem støtter du, når du tilmelder dig Margueritløbet?

Varde Park Løb

Varde Park Løb blev startet af undertegnede d. 25. maj 2013, for at få flere folk ned i parkerne, der ligger midt i Varde By. Var inspireret af Park Run, som jeg havde løbet i Esbjerg og tænkte det måtte kunne overføres til Varde. Vi løber hver lørdag kl. 09.00 året rundt, på en opmærket 2,5 km rute. Vi er ca. 200 medlemmer i Facebook gruppen og der er ca. 20 løbere i snit hver lørdag. Konceptet er ”Keep it simple”, gratis, ingen registrering, kun hvor mange gange der løbes, ingen tidtagning og masser af socialt samvær og hygge. Det skal være for ALLE

Vi har været værter ved to DGI Cross stævner (300 deltagere) og ML16. Vi blev en officiel forening i oktober 16.

Pris

Det koster 40 kroner (+ 15 kr. gebyr) at deltage i Margueritløbet 2017. Når du deltager i Margueritløbet, støtter du din lokale forening, som er tovholdere på dit Margueritspot, med 20 kroner. Børn til og med 15 år deltager gratis - og så får de oven i købet en medalje på målstregen. Alle deltagere får en snackpose fra den lokale Coop-partner.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 15-08-2018