• Løb

Margueritløb - Gråsten

Sted Ahlmannsparken, Ahlefeldtvej 4, 6300 Gråsten
Starttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 11:00
Sluttidspunkt Søndag 24. september 2017, kl. 13:00
Niveau
Begynder, Let øvede, Øvede
Klik her for at se beskrivelse af niveauer
?
Motionsform
Løb
Kategori
Andre oplevelser
Distance
6,40 km
Pris
Kr. 40,00
+ kr. 15,- i gebyr
Tilmeldingsfrist 24. september 2017, kl. 11:00
Margueritruten er rammen, når Politiken søndag den 24. september gør Danmarks smukkeste veje levende. Når du tilmelder dig et af de 32 margueritspots støtter du det lokale foreningsliv, mens du bevæger dig gennem vores lands tusindårige natur- og kulturhistorie
Kontakt
Tom Meyer Andreasen
Telefon: 23627654

Oplevelser på ruten

Når du tilmelder dig Margueritløbet, støtter du din lokale forening. Børn op til 15 år er gratis og så får de oven i købet en medalje på målstregen.

Hvad kan du opleve som deltager i Margueritløbet i Gråsten?
Midt på den smukke Margueritrute, i Gråsten, ligger Dronningens sommerresidens Gråsten slot, med den flotteste udsigt dertil starter vores løb. Vi løber rundt om slotssøen. Sagnet siger at der i 1200 tallet huserede en sørøver og hans bande. Sørøveren hed Alf og på bunden af slotssøen skulle hans skatte ligge, ingen har dog funden dem endnu. Vi kommer forbi Alf’s kilde hvor han drak vand og forbi hans grav, hvor han efter sigende ligger begravet. Turen går videre ud i skoven og forbi de 4 prinsesse søer (Ingrid, Margrethe, Benedicte og Anne-Marie) disse søer fik deres navn i 40’er da Kronprins Frederik og Kronprinsesse Ingrid var på slottet med deres 3 prisesser hver sommer.

Turen går herefter tilbage til Ahlmannsparken igen.

Det er en utrolig smuk rute og alle kan være med om man vil løbe eller gå. Og så kan man jo udersøge Alf’s kilde og grav hvis man har lyst.

Praktisk

Der er Parkering, toilet, bagageopbevaring og mulighed for bad.

Hvem støtter du, når du tilmelder dig Margueritløbet?

Gråsten Idræts- og Gymnastikforening, Løb og Motion afdeling
Foreningen (GIG) har eksisteret siden 1948 og tilbyder Gymnastik til alle aldre, Atletik, Gang, Stavgang, Crossgym. og dans til børn.

Vi har ca. 700 medlemmer.

Pris

Det koster 40 kroner (+ 15 kr. gebyr) at deltage i Margueritløbet 2017. Når du deltager i Margueritløbet, støtter du din lokale forening, som er tovholdere på dit Margueritspot, med 20 kroner. Børn til og med 15 år deltager gratis - og så får de oven i købet en medalje på målstregen. Alle deltagere får en snackpose fra den lokale Coop-partner.

FACEBOOK KOMMENTARER

Se dette event på kortet:

- udfordringer på dit niveau
Format: 15-08-2018