Michael Bremer

Michael Bremer er ekspert i MTB og foredragsholder om mental energi. Læs hans gode råd om teknisk træning på mountainbike, og kør lettere op og ned.

Idrætskonsulent inden for motion og friluftsliv

Michael Bremer er Idrætskonsulent i DGI Midtjylland, hvor han arbejder med Mountainbike, Skolecykling og Hærvejsløbet.

Han er uddannet idrætslærer og har gennem de sidste år undervist på en del instruktørkurser samt haft ansvaret for udviklingen af instruktørmateriale og Trænerguiden. Både inden for Mountainbike og Skolecykling, hvor han underviser i køreteknik rettet mod cykling i trafikken.

Ved siden af sit faste job arbejder han også som konsulent og foredragsholder med speciale i mental energi og kunsten at passe en fysisk/mental sund balance.

Aktiv mountainbiker siden 1980’erne

Michael Bremer fik sin første MTB i firserne. Nu slider han på den fjerde. Træningen sker typisk under transport-kørsel, da han har 20 km skov på vej til arbejdet. Cyklen er også et frikvarter, hvor der er ro til at komme et niveau dybere i tankerne. Og det kan der være brug for som far til fem. Han er indehaver af 5 forskellige slags cykler, men vil gerne have flere. Han er aktiv inden for mange grene af sportens verden med Swimrun som det nyeste skud på stammen.

Født marts 1968