Skribenter med samme kampe som dig!

På vorespuls.dk’s Facebook-side kan du møde Ole, Anette og Peter. De skriver om deres op- og nedture med motion, og vi håber, deres fortællinger vil inspirere dig til at komme af sted.

Motion, idræt og træning fremkalder nogle helt specielle følelser. Fornemmelsen af at bruge sin krop, mærke sig selv.

Ofte er træningsturene også forbundet med en evig fight med praktisk planlægningen og begrænset motivation, for at de kan lade sig gøre.

Men hvornår har du sidst fortrudt, at du tog ud at løbe, cykle, ro eller svømme? Det giver som regel en noget nær lykkelig følelse og stor tilfredsstillelse.

Læs også: "Vil vise andre, jeg er frisk og sporty"

Bliv motiveret

vorespuls.dk's Facebook-side berettet tre helt almindelig motionister løbende om den lykkelige følelse, de hårde kampe og de små og store sejre. De ting, vi alle har tilfælles.

Ved at læse Ole, Peter og Annettes små hverdagsfortællinger håber vorespuls.dk, at du bliver inspireret og motiveret til selv at dyrke mere motion.

De tre motionister skriver udelukkende af lyst, og de har altså ingen interesser i klemme. Andet end at de vil inddrage dig i deres motionsliv på godt og ondt.

De tre motivationsskribenter er:

Peter Noritaka:
Peter er halv dansker og halv japaner og far til to børn. Humøret og viljen er i top, når han drøner af sted på sin MTB, han eneste motionsform på grund af kronisk akillessenebetændelse, ex-fedme og type 1 diabetes.

Ole Kollerup:
Ole er far til 3, bonusfar til 2 og gift med en travl kvinde. Derfor er det noget af et puslespil, der skal gå op, for at han målrettet kan dyrke sine tre yndlingsidrætter løb, svømning og cykling.

Annette Jakobsen:
Anette er 36 år og træner i øjeblikket til VM i halvmarathon den 29. marts. Ellers elsker hun mini-triathlons, og om sommeren er cykling hendes store passion. Det gør hende simpelthen glad i bøtten.

Gå ind på vorespuls.dk's Facebook-side og tryk ”synes godt om” – så vil du fremover kunne følge Ole, Annette og Peter.

Tidligere har Ena Olesen med stor succes været motivationsskribent, og det kan kun anbefales at læse hendes indlæg på vorespuls.dk's Facebook-side - og komme tæt på hendes rejse fra løbenybegynder til løbeelsker.