Billede
Royal Run
Foto: DGI Du kan stadig nå at tilmelde dig Royal Run på royalrun.dk.
løb

Royal Run slår rekord: Danmarks største 10 km-løb

Med 10.125 tilmeldte afholder Royal Run Danmarks største 10 km-løb i København/Frederiksberg.
Emner:

Arrangørerne af Royal Run

Bag Royal Run står DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund. Royal Run arrangeres i regi af Bevæg dig for livet – Danmarks største idrætsvision, som støttes af Nordea-fonden og TrygFonden. TV 2 er mediepartner på Royal Run.

Tilmeld dig et Royal Run-løb

Du kan også deltage i Royal Run lige HER

Royal Run er løbet, hvor H.K.H Kronprinsen markerer sin 50 års fødselsdag og inviterer danskerne til at løbe med i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København/Frederiksberg den 21. maj 2018 (2. pinsedag)

Løbefesten arrangeres af Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund i regi af Bevæg dig for livet, der er Danmarks største idrætsvision og støttes af Nordea-fonden og TrygFonden.

Siden Royal Run åbnede for tilmelding den 1. november har interessen fra danskerne været stor, på bare 16 dage har løbet fået 23.127 antal tilmeldinger i hele landet, og i København og på Frederiksberg, hvor der kan være det højeste antal løbere, er der altså nået en rekord.

Læs også: Træningsprogram til 10 km løb

Royal Run slår Eventyrløbet

For at slå rekorden skulle antallet af tilmeldte løbere i 10 km-kategorien nå over 10.120 løbere, som var det antal tilmeldte løbere, der i 1993 løb Eventyrløbet i Odense:

”Vi har naturligvis været spændte på, om vi stod alene med begejstringen for det, som venter den 21. maj næste år, eller om omgivelserne havde det ligesom os. Det, at vi allerede nu har så mange tilmeldinger, tyder jo på, at vi står foran en meget speciel begivenhed med fem byer. De kommer især til at sætte deres eget præg på en fantastisk og enestående begivenhed,” siger Jakob Larsen, direktør i Dansk Atletik Forbund.

Udover 10 km-distancen, kan danskerne også melde sig til at løbe One mile-distancen (1,609 km), og også dér har der været stor interesse med 7.223 tilmeldte på landsplan.
Selvom Jakob Larsen er yderst tilfreds med det høje antal tilmeldte, minder han om, at der stadig er plads til mange flere:

”Vi har planlagt rammerne og ruterne således, at der alle steder er plads til mange flere, så selv om vi allerede nu har over 20.000 deltagere, så er der fortsat plads til mange flere, og vi har da både håb og forventning om, at når løbsdagen kommer, så vil vi på landsplan kunne levere en fantastisk fødselsdagshilsen fra rekordmange deltagere.”

Læs også: Gratis print-ud-træningsprogram: Træn op til 10 km

Tilmelding er åben frem til løbsdagen den 21. maj 2018, og tilmelder man sig inden 27. november, får man en Royal Run t-shirt med, når man køber sit startnummer.

Læs mere på royalrun.dk

FACEBOOK KOMMENTARER


- udfordringer på dit niveau
Format: 16-12-2017

Tilføj din egen event

Du kan nemt og gratis oprette din event og få den vist på vorespuls.dk. Opret event

Senest besvarede spørgsmål

Seneste artikler

Populære artikler